Klankschalenconcert met Tai Loi

Tai Loi verzorgt een heerlijk oorstrelend, verstillend en helend klankconcert bij Studio Linda Nidelstein in de Salon.

Tijdens het klankconcert neemt Tai Loi je mee op innerlijke reis. De sound healing werkt helend en zuiverend en is een waanzinnige ervaring. Tai Loi speelt op een prachtige collectie klankschalen, gongs, handpan en andere helende instrumenten.

Ervaring met yoga of meditatie is niet vereist. De ervaring is lastig in woorden uit te drukken. Ervaar het gewoon en geef jezelf dit mooie cadeau.

In verband met beperkt aantal plaatsen is inschrijven noodzakelijk. Het klankconcert duurt ruim een uur. Zorg dat je ruim 10 minuten van te voren aanwezig bent. Vijf minuten voor aanvang sluiten we de lodgetent, gaat de bel uit en zakken we weg op de trillingen van de instrumenten.

Volg en like ons op:
Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie
Bel nu!
Deel via Email
Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn
INSTAGRAM