Workshop Bescherm jezelf

Om een prettig en gezond leven te leiden is het van belang om de trillingen/energie goed te leren begrijpen en er mee te werken. Zowel om jezelf te beschermen als om ze te kunnen veranderen in positieve energie wanneer dit niet het geval is.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen te maken en last heeft van de dagelijkse hectiek en het gevoel heeft zoveel te moeten (zijn).

Ik leer je daar creatief mee om te gaan. Het zijn basistechnieken waar mee je een positieve sfeer kunt creëeren die je helpen om goed te functioneren. Het beseffen en weer voelen van je eigen positieve energie.

De groepen zijn nooit groter dan 6 personen zodat er veel persoonlijke aandacht voor iedereen is.

Volg en like ons op:
Geen reactie's

Geef een reactie
Bel nu!
Deel via Email
Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn
INSTAGRAM